NİĞDE / BOR - Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu

ŞAMPİYONLAR MADALYALARINI ALDI

Mrt

Orman Haftası, Türkiye'de okullarda 21 - 26 Mart tarihleri arasında kutlanan bir haftadır. Orman haftası ve ağaç bayramı olarak da adlandırılır. Amacı çocuklara ormanların önemini öğretmektir. Hafta boyunca fidan dikilir ve ağaç ile ormanların doğa ve ekonomiye katkıları anlatılır.

Mrt

AYIN ÖĞRENCİSİ: 8/B SINIFINDAN NİDA NİL YÜCE OLDU.

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaslığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirilmiştir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana'da düzenlenecektir.

Şbt

Okulumuz 8. sınıfları için kariyer günleri düzenlendi.

DENEME SINAVLARINDA 1. OLAN ÖĞRENCİLERE MADALYA,

ETKİNLİK HAFTASI KAPSAMINDA YAPILAN YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ.

Ock

Okulumuz öğrenci ve velilerinin katılacağı kitap okuma yarışması düzenliyoruz.

Ock

Okulumuz 6. sınıfları bilgi yarışması etkinliğinde kıyasıya yarıştı.

Ock

5A,5B,5B, ve İmam Hatip Ortaokulu 5A sınıfları bilgi yarışması etkinliğinde kıyasıya yarıştı.

Ara

8.Sınıflara yönelik il genelinde yapılacak olan İngilizce ortak sınavına dair yayımlanan kılavuz, konu soru dağılılm tablosu, öğrenciler için gerekli uyarılar ve sınav kuralları aşağıda verilmiştir.

Ara

Enerji verimliliği kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfın önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerji kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji verimliliği haftası etkinliklkeri düzenlenmektedir.

Ara

OKULUMUZ DEĞERLER KULÜBÜ FİLİSTİN'E YARDIM ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRENCİ , VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

SORUMLU MÜDÜR YARDIMCISI: YUSUF KILIÇ

KOORDİNATÖR ÖĞRETMEN: MESUT YAZANEL

PROJE UYGULAYICI PAYDAŞLARI: GÜLİN DOĞAN, ÖZLEM YÜCEL, ESEN KILINÇ, DEMET YALIN,SELCEN BAYKAL, NİHAN ERDOĞAN, SİBEL KIRLI, AHMET ÇAĞMAN

Okulumuzun Matematik Kurtları ödüllerini aldı.

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA MELEK B. ÖZSARAÇ SEÇİLDİ.