NİĞDE / BOR - Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu

yok
Saltuk Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu Bor/Niğde
Vizyon
1-Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. 2-İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek 3-Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli; BİT’i aktif kullanan bireyler ve içinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde öğrenci yetiştirmek.
Başarılar
2017-2018 MEB ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2.LİĞİ 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına Robotik Kodlama ve BİT kullanımı projesi, 2018-2019 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı,15. Sezon İstanbul Yerel Turnuvalarında “INTO ORBİT: Uzay Serüveni” temalı Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League (2019) projesi. 68 ortaklı “İyilik Günü” (2018) adlı eTwinning projesine katılmıştır. Halen aktif olan 5 ortaklı “Xmas and New Year’s cards around the World” eTwinning projemiz (2019) sürmektedir. NİĞDE EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJE YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :Tam Gün
09.00-12.30 13.30-16.00