NİĞDE / BOR - Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu

CODEWEEK

14-27 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan  AB kod haftası , kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir girişimdir.

Kod Haftası ya da sıklıkla bilinen ingilizce adıyla CodeWeek bu sene 14-27 Ekim tarihleri arasında öğrencileri kodlamayla buluşturacak.Kod haftası Kodlama eğitiminin yanı sıra öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmelerine, teknolojiye hakimiyet kazanmalarına ve ekip çalışması becerileri edinmelerine yardımcı oluyor. Bu kapsamda Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu olarak "Kodlayarak Büyüyoruz" etkinliği düzenleyeceğiz. Bunun için KodlaBüyü platformunu kullanarak 5. ve 6. sınıflarımızla kod haftası coşkusunu paylaşacağız.

Projemize ortak olmak isterseniz Etkinlik kodumuz :cw24-t8vpA

03-10-2024