NİĞDE / BOR - Şehit Ramazan Konuş Ortaokulu

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.Okulumuz öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırladıkları "10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı" saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.M. Kemal Atatürk'ün hayatı ve fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Töreni hazırlayan öğretmenlerimiz ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

31.10.2021 tarihinde Okulumuz Öğretmenleri ve Velilerimizin katılımıyla Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik

Ekm

İlçemizde yapılacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına katılacak olan öğrencilerimiz  provalara katıldı. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.